Auto låsesmed – Låst ude, bortkomne eller ødelagte bilnøgler?

on
Categories: Bilnøgler

Har du mistet dine bilnøgler, er nøglerne stjålet, har du brug for bilnøglerings-reparation eller bil lås reparation? Så har du her fundet en god auto låsesmed.

Brug for en reserve bilnøgle, skæring eller udskiftning af nøgler til din bil?
Bil-nøgle-skæring / Car Key programmering – Med den stadig mere komplekse elektronik, der er i nutidens biler, er det ikke længere et spørgsmål om at skære nøgler, men chips skal være programmeret til at sikre at motorkøretøjer virker. Vi er specialiseret som bil-låsesmed og har det nødvendige udstyr dertil. Vi har oftest det billigste tilbud på reservedele og udskiftning af bilnøgler.

Er du låst ude af din bil?
Låst ude bilen – Hvis dine bilnøgler ved et uheld er blevet låst inde i bilen, så er vi som godkendt låsesmed i stand til at hjælpe dig med at få bilen åbnet igen.

Er din bil lås brudt op eller på anden vis beskadiget?
Bil låse-reparationer – Hvis du har en beskadiget dørlås eller din motorhjelm lås er defekt, så kan vi hjælpe dig med en reparation af fejlen eller montere en ny.

Sidder dine bilnøgler fast i tændingen?

Sidder nøglen fast i tændingen til din bil, kan vi som auto-låsesmed hjælpe dig med enten at reparere tændingen eller erstatte den.

Andre køretøjer en auto låsesmed kan hjælpe med
En auto låsesmed vil også være i stand til at hjælpe med andre køretøjer. Det gælder eksempelvis varevogn / lastbil. Se listen herunder.
Motorcykel nøgler (Suzuki, Yamaha, Honda, Harley osv …)
Scootere
Vans
Lastbiler
Campingvogne