Bilnøgler med fjernbetjening

Carkey24 Nøgler Experten Aps laver og sælger vi bilnøgler med fjernbetjening. Dertil kan du vælge om din nye bilnøgle med fjernbetjening, skal have klapfunktion eller ej.

Når du køber en ny bilnøgle med fjernbetjening hos Carkey24 Nøgler Experten Aps laver vi også kodningen for dig. Det vil sige, at du får en ny bilnøgle med fjernbetjening hurtigt og effektivt.

Klapnøgle til Alle biler

Der er stadig mange bilnøgler til specifikke typer af bilmærker, der bliver lavet og distribueret uden den gavnlige klapfunktion eller med fjernbetjening. Det vil sige, at mange bilejere dagligt bøvler med en bilnøgle, der laver ridser, hul i jakkelommen o. lign., fordi selve nøglesværdet stikker ud. Derudover bliver bilnøgler uden klapfunktion – dvs. autonøgler hvor ”sværdet” ikke er beskyttet – oftere og hurtigere slidt eller ødelagt

På samme tid findes der stadig mange ældre bilnøgler uden fjernbetjening. En bilnøgle, der ikke kommer med fjernbetjening, kan bevirke, at der opstår problemer med at få bilen låst op – særligt hvis der er gået frost eller slitage i selve låsen til bilen. Dertil er en bilnøgle med fjernbetjening både mere komfortabelt og elegant end bilnøgler uden fjernbetjening.

Hos Carkey24 Nøgler Experten Aps kan du få skåret et nøglesværd, som passer til en klapnøgle. På den måde er selve nøglen langt bedre beskyttet og holder derfor i langt længere tid, da der er mindre risiko for slitage o. lign. Og dertil tilbyder vi at lave en ny eller reparere den gamle bilnøgle med fjernbetjening.

Carkey24
Køb Bilnøgle - Bilnøgler

Hos Carkey24 kan du få kopieret dine bilnøgler. Kig forbi Carkey24 og få en kopi af din bilnøgle. Vi kopierer både almindelige bilnøgler og elektroniske bilnøgler.